Normal Room

Komode dhe mikpritëse dhomat tona janë të paisura me aparate televizive satelitore, kondicioner, ballkon, shërbim dhome, internet etj.

Hoteli ka 24 dhoma dhe një apartment në të cilin janë 4 shtretër,dhomë dite,dhomë gjumi.Të gjitha dhomat janë të paisura me klimë, nxemje,tv,kurse, banjot jan me tushkabin.

Qmimi i dhomave për një natë është 25€, pushimi për 3 orë 10€, ndërsa qmimi i apartmentit për një natë është 50€

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA 1927 - Copy

Comments are closed.

Gjith ata qé organizojn Ahengjet e tyre Familjare né Hotel Swiss, Fitojn té drejten pér té hyr né gar, pér te fituar njé IPHONE 6